SPECIAL UDDANNEDE SERVICETEKNIKER​

​Hos Flexopack er der både mulighed for at vejlede samt fremvise maskinerne i eget showroom, hvor der kan foretages test-kørsel med produkterne.

​Læs mere

​Kontakt os

Krympefilm - spar på pladsen

Hos Flexopack forhandler vi krympefilm i hele Danmark, der​ gør dig i stand til at pakke emner med en meget fleksibel folie. Det gør, at pakker i alle former kan pakkes tæt med denne smidige film. 

Denne smidighed sikrer dig pladsbesparelse i pakning, fordi krympefilm sidder helt tæt på objektet. I forhold til brug af pap- eller papirsindpakning sparer du med denne film markant mere plads. 

Det gør krympefilm ideel til pakning af mange små objekter, der skal transporteres. Desuden er den praktisk til emner, der har mærkelige former, men stadig kræver en indpakning.


​Transparente overflader

Overfladen på krympefilmen er gennemsigtig, hvilket blot udvider mulighederne for brugen af folien. Det kan for eksempel være til indpakning af cd'er, hvor teksten på coveret skal være synlig gennem indpakningen. 

Også bøger, billeder og andet med tryk vil være oplagte at pakke ind i krympefilm for at fremhæve skriften på produktet.

Miljøvenlig krympefilm​​

Denne miljøvenlige indpakning er god til mange formål, hvilket skyldes, at den kan laves helt ned til syv mikrometer i tykkelse. På den måde får man en tynd film, som stadig beskytter, men som også gør det muligt at se overfladen på pakken indenunder.

Vil du vide mere om vores krympefilm eller krympepakning, kan du kontakte ved at sende os en e-mail på info@flexopack.dk eller på telefon +45 43 90 13 83.

Ønsker du et uforpligtende tilbud?​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt