SPECIAL UDDANNEDE SERVICETEKNIKER​

​Hos Flexopack er der både mulighed for at vejlede samt fremvise maskinerne i eget showroom, hvor der kan foretages test-kørsel med produkterne.

​Læs mere

​Kontakt os

Krympepakning - ​få en fleksibel indpakning

​Til pakning af forskellige emner er krympepakning en rigtig god løsning. Det giver ikke blot en flot indpakning, men også en sikkerhed for modtageren om, at emballagen ikke har været brudt. Desuden beskyttes emnet under transporten, så fragile genstande ikke ødelægges på turen. 

Kvalitetsindpakning med krympepakning

Krympepakning sørger for, at produktet pakkes efter dets eget form ved hjælp af den fleksible film. Den tætte indpakning sikrer desuden, at der ikke kommer støv og andet skidt ind til genstanden under transporten. Disse kvaliteter fås ikke ved indpakning i hverken pap eller papir, som ikke er nær så fleksible som film og heller ikke kan beskytte lige så godt. 

Derudover er filmen til krympepakning billigere til indpakning i forhold til pap og papir.

Pakningen gør dig grøn

En fleksibel indpakning er ikke alt, hvad krympepakning er. Det er også en miljøvenlig indpakningsmetode, da den ikke indeholder nogle giftstoffer. Den grønne tilgang gør det favorabelt på længere sigt at benytte film til pakning af emner, der skal forsendes. 

​Det skyldes også, at der i dag kan produceres tynde folier, som er både stærke og billige. På den måde får du en god krympepakning til en lav pris.

Kontakt os allerede i dag

For mere information om krympepakning kan vi kontaktes på telefon +45 43 90 13 83. Alternativt kan du skrive til os på info@flexopack.dkeller bruge kontaktformularen nedenunder her.

Vi bestræber os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.

Ønsker du et uforpligtende tilbud?​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt