SPECIAL UDDANNEDE SERVICETEKNIKER​

​Hos Flexopack er der både mulighed for at vejlede samt fremvise maskinerne i eget showroom, hvor der kan foretages test-kørsel med produkterne.

​Læs mere

​Kontakt os

​Pakkemaskine til alle formål

​Skal du have transporteret noget, der skal pakkes godt ind, har vi hos Flexopack den helt rigtige løsning til dig. Hos os kan du nemlig købe pakkemaskiner, der sørger for helt automatisk indpakning af dine produkter i film. 

En pakkemaskine kan pakke alt fra små dvd'er, chokoladepakker og øl- og sodavandsrammer til møbler og stål- og træprofiler på op til seks meter. 

Få sikret din pakke med en god maskine

Indpakningen sikrer ikke blot transport af dine ting, men giver også et flot finish. Udover en praktisk pakning, kan vores pakkemaskine også sætte adresse på filmen ved blot at lægge emnet direkte ind i pakkemaskinen, som pakker objektet og printer adressen på til slut.

​Hvad får jeg med, når jeg køber en pakkemaskine?

Her hos Flexopack sælger vi hele pakkemaskiner til pakning og dertilhørende film i hele Danmark og resten af Skandinavien. Udover en pakkemaskine er du sikret en serviceaftale, hvilket indbefatter et halv- eller helårligt eftersyn på pakkemaskinen. Opstår der en nødsituation tilbyder vi også akutservice inden for 12 timer.

Vi lægger stor vægt på kvaliteten af hver pakkemaskine. De første maskiner solgte vi i 1997, og størstedelen af dem kører stadig den dag i dag.

Den høje kvalitet af vores arbejde får du i maskinen og i den serviceaftale, som du også er sikret ved dit køb.

Kontakt os for mere information

Få en aftale ved at ringe på vores telefon

43 90 13 83. Du er også mere end velkommen til at sende os en e-mail på info@flexopack.dk

Vi bestræber os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.

Ønsker du et uforpligtende tilbud?​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt