Dansk

Få et gratis tilbud!​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Pakkemaskine til alle formål

​Skal du have transporteret noget, der skal pakkes godt ind, har vi hos Flexopack den helt rigtige løsning til dig. Du kan nemlig her erhverve dig en pakkemaskine, der sørger for helt automatisk indpakning af dine produkter i film. 

En pakkemaskine kan pakke alt fra små dvd'er, chokoladepakker og øl- og sodavandsrammer til møbler og stål- og træprofiler på op til seks meter. 

Indpakningen sikrer ikke blot transport af dine ting, men giver også et flot finish. Udover en praktisk pakning kan vores pakkemaskine også sætte adresse på filmen ved blot at lægge emnet direkte ind i pakkemaskinen, som pakker objektet og printer adressen på til slut.

Hvad får jeg med, når jeg køber en pakkemaskine?

Her hos Flexopack sælger vi hele pakkemaskiner til pakning og dertilhørende film i Danmark og resten af Skandinavien. Udover en pakkemaskine er du sikret en serviceaftale, hvilket indbefatter et halv- eller helårligt eftersyn på pakkemaskinen, samt akutservice inden for 12 timer, hvis der opstår en nødsituation. Vi lægger nemlig stor vægt på kvaliteten af hver pakkemaskine – de første maskiner solgte vi i 1997, og nogle af dem kører stadig den dag i dag.

Den høje kvalitet af vores arbejde får du i maskinen og i den serviceaftale, du også er sikret ved dit køb.

Aftalen kommer i hus ved at ringe på vores tlf.

+45 43 90 13 83.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Hovedkontor

Svogerslev Hovedgade 7

4000 Roskilde Denmark

Phone: +45 43 90 13 83

E-mail: info@flexopack.dk

CVR: DK 12707509

​​Lager & Service

Tune Parkvej 5

4030 Tune Denmark

Phone: +45 40 78 97 1

E-mail: henrik@flexopack.dk

CVR: DK 12707509