Dansk

Få et gratis tilbud!​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Pladsbesparelse med krympefilm

​Denne særlige krympefilm gør dig i stand til at pakke emner med en meget fleksibel folie. Dette gør, at pakker i alle former kan pakkes tæt med denne smidige film. 

Og netop smidigheden sikrer dig pladsbesparelse i pakning, fordi krympefilm sidder helt tæt på objektet. I forhold til brug af pap og papir til indpakning sparer du med denne film markant mere plads. 

Dette gør krympefilm ideel til pakning af mange små objekter, der skal transporteres. Desuden er den praktisk til emner, der har mærkelige former, men stadig kræver en indpakning.

​Krympefilmens transparente overflade

Overfladen på denne krympefilm er helt gennemsigtig, hvilket blot udvider mulighederne for brugen af folien.

Dette kunne for eksempel være til indpakning af cd'er, hvor teksten på coveret skal være synlig gennem indpakningen. Men også bøger, billeder og andet med tryk vil være oplagte at pakke ind i krympefilm for at fremhæve skriften på produktet. 

Denne miljøvenlige indpakning er altså rigtig god til mange formål, hvilket også skyldes, at den kan laves helt ned til syv mikrometer i tykkelse. På den måde får man en tynd film, som stadig beskytter, men også gør det muligt at se overfladen på pakken indenunder.

Vil du vide mere om vores krympefilm i Danmark, kan du kontakte os på telefon +45 43 90 13 83.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Hovedkontor

Svogerslev Hovedgade 7

4000 Roskilde Denmark

Phone: +45 43 90 13 83

E-mail: info@flexopack.dk

CVR: DK 12707509

​​Lager & Service

Tune Parkvej 5

4030 Tune Denmark

Phone: +45 40 78 97 1

E-mail: henrik@flexopack.dk

CVR: DK 12707509