Dansk

Få et gratis tilbud!​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Fleksibel indpakning med krympepakning

​Til transport af forskellige objekter er krympepakning en rigtig god løsning. Det giver ikke blot en flot indpakning, men også en sikkerhed for modtageren om, at emballagen ikke har været brudt. Desuden beskyttes emnet under transporten, så fragile genstande ikke ødelægges på turen. 

Krympepakning sørger også for, at produktet pakkes efter dets eget form ved hjælp af den fleksible film. Denne tætte indpakning sikrer desuden, at der ikke kommer støv og andet skidt ind til genstanden under transporten. Disse kvaliteter fås ikke ved indpakning i hverken pap eller papir, som ikke er nær så fleksible som film og heller ikke kan beskytte lige så godt. 

Derudover er filmen til krympepakning også billigere til indpakning i forhold til pap og papir.

​Krympepakning gør dig grøn

En fleksibel indpakning er ikke alt, hvad krympepakning er. Det er også en meget miljøvenlig metode til indpakning, der ikke indeholder nogle giftstoffer. Denne grønne tilgang gør det favorabelt på længere sigt at benytte film til pakning af objekter, der skal transporteres. 

Dette skyldes også, at der her i Danmark produceres meget tynde folier, som er både stærke og billige. På den måde får du en god krympepakning til en lav pris.

For mere information om krympepakning kan vi kontaktes på +45 43 90 13 83.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Hovedkontor

Svogerslev Hovedgade 7

4000 Roskilde Denmark

Phone: +45 43 90 13 83

E-mail: info@flexopack.dk

CVR: DK 12707509

​​Lager & Service

Tune Parkvej 5

4030 Tune Denmark

Phone: +45 40 78 97 1

E-mail: henrik@flexopack.dk

CVR: DK 12707509